5 Λόγοι που δεν του “σηκώνεται”
Σου έχει συμβεί ποτέ να είσαι με τον σύντροφο σου και να μην μπορεί να “αποδώσει”; Αν ναι μην στεναχωριέσαι γιατί σίγουρα δεν είσαι η μόνη που της έχει συμβεί. Βέβαια, όπως είναι φυσικό θα αναρωτιέσαι ποιος να είναι ο λόγος που δεν του “σηκώνεται”.  Μήπως φταις εσύ; Υπάρχει άλλη;

Πριν ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ότι σε απατά ή ότι πλέον δεν τον ερεθ…

Σου έχει συμβεί ποτέ να είσαι με τον σύντροφο σου και να μην μπορεί να “αποδώσει”; Αν ναι μην στεναχωριέσαι γιατί σίγουρα δεν είσαι η μόνη που της έχει συμβεί. Βέβαια, όπως είναι φυσικό θα αναρωτιέσαι ποιος να είναι ο λόγος που δεν του “σηκώνεται”.  Μήπως φταις εσύ; Υπάρχει άλλη;

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Πριν ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ότι σε απατά ή ότι πλέον δεν τον ερεθίζεις και ότι η σχέση σας έχει πρόβλημα, ρίξε μια ματιά παρακάτω. Θα δεις ότι υπάρχουν κάποιες πολύ λογικές εξηγήσεις που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Γιατί δεν του “σηκώνεται” Είναι αγχωμένος

Ο πιο συνηθισμένος λόγος, ειδικά στην αρχή μιας σχέσης, είναι το άγχος. Καλώς ή κακώς για τους άντρες το άγχος παίζει σημαντικό ρόλο όσον αφορά τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μην το κάνεις θέμα. Χάιδεψε τον, φίλησε τον και γενικότερα κάνε τον να νιώσει άνετα και να χαλαρώσει. Σίγουρα θα το εκτιμήσει και όταν έχει χαλαρώσει αρκετά θα σου χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ.

Είναι μεθυσμένος

Ως γνωστόν, το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμμαχος των αντρών εάν σκοπεύουν να κάνουν seχ. Αυτό γιατί το αλκοόλ μουδιάζει όλο το νευρικό σύστημα και κατά συνέπεια δεν μπορεί να δώσει σήμα στο “εργαλείο” του για να λειτουργήσει στο 100%. Οπότε μην σου κάνει εντύπωση αν μετά από μια βραδιά με ποτά και κραιπάλες, πέσετε απλά για ύπνο.

 

Έχει πρόβλημα υγείας

Καρδιοπάθειες, διαβήτης και άλλες χρόνιες παθήσεις είναι υπεύθυνες για την εμφάνιση προβλημάτων στη seχουαλική ζωή. Αυτό συμβαίνει γιατί λόγω χρόνιων παθήσεων σημαίνει ότι θα παίρνει και φάρμακα- που από τις παρενέργειες όλων των φαρμάκων είναι και η στυτική δυσλειτουργία.

Καπνίζει

Ένα ακόμα από τα αρνητικά του καπνίσματος είναι ότι επηρεάζει και την απόδοση του συντρόφου στο seχ. Το κάπνισμα εμποδίζει την σωστή κυκλοφορία του αίματος, με συνέπεια να μην του “σηκώνεται” την επίμαχη στιγμή. Αν ο σύντροφος σου είναι καπνιστής θα μπορούσες να του προτείνεις να το ελαττώσει- εφόσον είναι παράγοντας που επηρεάζει.

Έχει παραπανίσια κιλά

Τέλος, τα περιττά κιλά μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο κρεβάτι σας. Όπως και με το κάπνισμα έτσι και με τα παραπάνω κιλά, το αίμα δεν κυκλοφορεί σωστά στον οργανισμό προκαλώντας τέτοιου είδους “θεματάκια”. Καλό θα ήταν να βάλεις τον καλό σου σε πρόγραμμα, για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις.

 ediva.gr

131
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Βίτσας: «Στις ΗΠΑ δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην επίσκεψη Τσίπρα»
Τσίπρας: «Στην Αθήνα βλέπουμε τουρίστες όχι κλεφτοπόλεμο με κουκουλοφόρους»
Άντρας νόμιζε ότι είχε καρκινικό όγκο στα πνευμόνια αλλά ήταν playmobil
Πάνω από 6 δισ. τα «φέσια» του Δημοσίου τον Αύγουστο
12 Γυναίκες εξομολογούνται το χειρότερο πράγμα που άκουσαν από τους ανίδεους συζύγους τους, όταν ήταν έγκυες.
Τρομακτικές Καταστάσεις Που Κατέγραψε η Κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπαίνει μια ξανθιά σε ένα φαρμακείο και ρωτάει
Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι απαγορεύει τις συναλλαγές με δολάρια σε όλα τα ρωσικά λιμάνια
Τσακαλώτος: «Η σύζυγός μου βγάζει περισσότερα λεφτά από εμένα»
Να τι συμβαίνει όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με ανέμους ταχύτητας … 175 χλμ. [video]