Αστυνομικοί προσποιούνται ότι πάνε βόλτα και βοηθούν ηλικιωμένη με γεροντική άνοια να επιστρέψει στο σπίτι
Κάθε μέρα, η 81χρονη Roberta κάνει μια βόλτα γύρω απ’ το σπίτι της, στο Charles County της Maryland. Η περασμένη Παρασκευή ήταν μια συνηθισμένη μέρα για τη Roberta, μόνο που, αντί να σταματήσει στο τέλος του δρόμου, εκείνη απλά συνέχισε τη βόλτα της.

Η Roberta και η κόρη της ζουν μαζί, έτσι, όταν η κόρη συνειδητοποίησε πως η μητέρα της είχε αργήσει να γυρίσει, κάλεσε την αστυνομία. Η κόρη της ενημέρωσε τους αξιωματούχους ότι η μητέρα της είχε άνοια, και εκείνοι την διαβεβαίωσαν ότι θα τη βρουν σύντομα. Μετά από περίπου 40 λεπτά, μια μικρή ομάδα αξιωματικών βρήκαν τη Roberta να περπατάει κατά μήκος ενός κατάφυτου δρόμου κοντά στο σπίτι της.

Αντί να ενοχλήσουν τη γλυκιά κυρία και να την ενημερώσουν για την ατυχία της, προσποιήθηκαν ότι πήγαιναν κι εκείνοι βόλτα, ελπίζοντας να την οδηγήσουν πίσω στο σπίτι της. Έτσι, ο αξιωματικός Morrison φωτογραφήθηκε να κρατάει από το χέρι τη νέα του φίλη, τη Roberta, και να την οδηγεί ήσυχα στο σπίτι της.

cop1

Οι αξιωματικοί απάντησαν σε μια κλήση από μια γυναίκα που ανέφερε πως χάθηκε η 81χρονη μητέρα της. Φαίνεται ότι η μητέρα της έφυγε από το σπίτι της για να κάνει την καθημερινή της βόλτα, αλλά χάθηκε και δεν γύρισε έγκαιρα πίσω.

Οι αξιωματικοί ανταποκρίθηκαν αμέσως και άρχισαν να ψάχνουν στη δασώδη περιοχή.

Μετά από 40 λεπτά, η γυναίκα βρέθηκε.

Αρχικά, φάνηκε να αναστατώθηκε από την ξαφνική εμφάνιση των αστυνομικών στο μονοπάτι, και τους ρώτησε αν βγήκαν κι εκείνοι για βόλτα. Εκείνοι της είπαν “ναι”. Και τότε, αφού ανακουφίστηκε, τους είπε ότι είχε χάσει το δρόμο της. «Κανένα πρόβλημα», δήλωσε ο αξιωματικός Morrison ο οποίος στη συνέχεια πήρε απαλά το χέρι της και, μαζί με τους άλλους συναδέλφους του, την πήγαν πίσω στο σπίτι της.

Στην πορεία, οι αξιωματικοί έκαναν μια μικρή συζήτηση με τη γυναίκα, ούτως ώστε να την κάνουν να νιώσει άνετα. Όταν τη ρώτησαν ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας της, η γυναίκα απάντησε: «Να τρώτε καλά και να είστε πάντα δραστήριοι.»

Οι αξιωματικοί αντιμετωπίζουν καθημερινά διάφορες καταστάσεις. Μερικές καλές, κάποιες όχι και τόσο. Ευτυχώς αυτή η περίπτωση είχε αίσιο τέλος.

διαφορετικό

0 SHARES Μοιραστείτε το!


348
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Καταφύγιο ζώων προσλαμβάνει μόνο άστεγους ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα
Φάτε ΑΥΤΟ για πρωινό και δείτε το λίπος να εξαφανίζεται από το σώμα σας!
Γυναίκα έχασε τα δυο της πόδια και το ένα της χέρι μετά από τσίμπημα εντόμου
13 Πράγματα που θα Πειράξουν το Μυαλό σας και θα Κάνουν τα Μάτια σας να Πονέσουν! Ειδικά το 2ο δεν Υπάρχει!
Το Ισλαμικό Κράτος πανηγυρίζει για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη
Σε ενα αεροπλάνο που μετέφερε τρελούς. Επειδή οι τρελοί έκαναν φασαρία ο κυβερνήτης φώναξε εναν τρελό και του είπε:
Νεαρό ζευγάρι Σύρων προσφύγων αποθεώνει τη Λιβαδειά: Μας φροντίζουν σα να είμαστε Έλληνες
Αυτό είναι το ζευγάρι που κακοποιούσε σeξουαλικά τα παιδιά του
19 Παμπόνηρα Κολπάκια, αποκλειστικά για τους Τεμπέληδες που Βαριούνται να Πλένουν και να Καθαρίζουν!
Κουντουρά: Η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία πλήττει τον τουρισμό και δυσφημεί τη χώρα