Αυτός ήθελε πισίνα. Η σύζυγός του όμως, ήθελε μια αυλή για να παίζουν τα παιδιά της. Ο συνδυασμός τους, θα σας συγκλονίσει!
Ο Gil και η σύζυγός του, δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν για το πώς θα ανακαινίσουν την πίσω αυλή τους. Αυτός ήθελε να φτιάξει μια πισίνα στο έδαφος και αυτή ήθελε μια άνετη αυλή για να παίζουν τα παιδιά της. Η υπέροχη λύση που βρήκαν για να καλύψουν τις επιθυμίες και των δύο, ήταν εντυπωσιακή. Ο Gil ο…
Ο Gil και η σύζυγός του, δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν για το πώς θα ανακαινίσουν την πίσω αυλή τους. Αυτός ήθελε να φτιάξει μια πισίνα στο έδαφος και αυτή ήθελε μια άνετη αυλή για να παίζουν τα παιδιά της. Η υπέροχη λύση που βρήκαν για να καλύψουν τις επιθυμίες και των δύο, ήταν εντυπωσιακή. Ο Gil ολοκλήρωσε αυτό το εντυπωσιακό έργο μόνο σε δυόμισι μήνες.

Ο Gil ολοκλήρωσε αυτό το εντυπωσιακό έργο σε μόνο 10 βήματα:

Βήμα 1ο: καθάρισμα αυλής

1

Η αυλή ήταν γεμάτη με φύλα και δέντρα διασκορπισμένα. Χρησιμοποίησε μπουλντόζες για να καθαρίσει όλη αυτή την ακαταστασία και να προετοιμάσει το χώρο που θα γινόταν η πισίνα.

Βήμα 2ο: έσκαψε την κοιλότητα της πισίνας

2

Ο Gil χρησιμοποίησε τις ίδιες μπουλντόζες, για να σκάψει το χώρο όπου θα γινόταν η πισίνα.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Βήμα 3ο: εγκατέστησε τους υποστηρικτικούς τοίχους

3

Τα αρχικά τοιχώματα στήριξης έγιναν με σανίδες από ξύλο, χρησιμοποιώντας 50 καρφιά. Έτσι δημιούργησε τα αρχικά στηρίγματα για την πισίνα στο έδαφος.

Βήμα 4ο: τοποθέτησε χαλύβδινες ράβδους

4

Αυτές τις χαλύβδινες ράβδους, τις έβαλε για δύο λόγους: Ως μια ακόμη υποστήριξη που θα κρατήσει την πισίνα σταθερή και έτσι ώστε το καμουφλάζ από πάνω να μπορεί να γλιστράει πέρα δώθε πάνω από την πισίνα.

Οι ράγες ουσιαστικά, επέτρεπαν το κάλυμμα της πισίνας να λειτουργεί σαν ένα μεγάλο συρτάρι, βοηθώντας το να γλιστρήσει εμπρός και πίσω, όταν χρειάζεται.

Βήμα 5ο: εγκατέστησε ένα κάλυμμα στο ξύλο

Στο συρόμενο πλαίσιο, ο Gil εγκατέστησε ένα ξύλινο μέρος από πάνω που έμοιαζε σαν ψεύτικο γρασίδι. Χρησιμοποίησε πίσσα για να προστατέψει το ξύλο από την υγρασία και 1 1/2 ξύλινες σανίδες. Βήμα 6ο: εγκατέστησε το μηχανισμό

5

Στη συνέχεια εγκατέστησε έναν κινητήρα συρόμενης πόρτας ισχύος 1,000N. Αυτή είναι η πηγή ενέργειας, που κάνει το κάλυμμα να πηγαίνει μπροστά και πίσω, όταν ο Gil το επιθυμεί.

Βήμα 7ο: εγκατέστησε το κατάστρωμα

6

Στην κορυφή της πισίνας, ο Gil εγκαταστήσει επίσης ένα κατάστρωμα για χαλάρωση. Χρησιμοποίησε δοκούς χάλυβα με στηρίγματα σε κάθε πλευρά και ξύλινα δοκάρια πάνω από το μεταλλικό πλαίσιο, για να ολοκληρώσει την εμφάνιση του καταστρώματος.

Βήμα 8ο: εγκατέστησε την πισίνα

Ο Gil εγκατέστησε ένα μεταλλικό πλαίσιο 2.2m επί 4,5m για την πισίνα στο έδαφος, το οποίο στη συνέχεια καλύφθηκε από ένα παχύ στρώμα. Τέλος, μπήκαν τα τοιχώματα της πισίνας.

Βήμα 9ο: συνθετικό γρασίδι

7

Αγόρασε ένα συνθετικό γρασίδι για το πάνω μέρος της πισίνας που θα κινούνταν. Έτσι, διατήρησε το υπόλοιπο της αυλής με κανονικό γρασίδι.

Βήμα 10ο: Πρόσθεσε νερό

8

Τέλος, πρόσθεσε νερό στη πισίνα και το έργο ολοκληρώθηκε. Πλέον η οικογένεια, έχει μια κρυμμένη πισίνα στο έδαφος. Αυτό το έργο, χρειάστηκε σχεδιασμό, χρόνο, χρήματα και πολύ δουλεία, αλλά άξιζε τον κόπο!

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο με την κατασκευή της πισίνας:

Credit: TipHero

123
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Ο Τροχονόμος έκανε σήμα στις Γιαγιάδες να σταματήσουν αμέσως το Αυτοκίνητο. Ο Λόγος; Ξεκαρδιστικός!
Αυτή η σκάλα φτιάχτηκε ειδικά για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο
Γάτα ανακαλύπτει πόσο δύσκολο είναι να κυνηγάς ένα κουνέλι
16χρονος μαθητής από την Ημαθία κατασκεύασε το πρώτο «έξυπνο μπαστούνι» για τυφλούς
Ινδός θεός έκανε τρεις τηλεφωνικές φάρσες για αεροπειρατεία για να μην καταλάβει την αφραγκία του η κοπέλα του
Η διαφορά του Αμερικανού και του Γερμανού με τον Έλληνα
13 Υπέροχες ιδέες για να φτιάξετε τον κήπο των ονείρων σας. Η 12η θα σας πάρει το μυαλό!
Τι μπορεί να κρύβεται σε αυτό το κτήριο; Δεν περνάει από το μυαλό σας... [photos]
Κλειδιά για να ξεπεράσετε το σύνδρομο της Γουέντι: την ανάγκη να ικανοποιείτε τους άλλους
Στα 16 της, οι γιατροί της αφαίρεσαν το έντερο. 7 χρόνια μετά, οι φωτογραφίες της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου