Αγάπα τους ανθρώπους που χαίρονται πραγματικά με την ευτυχία σου
Γράφει η ψυχολόγος Άρτεμις Βαμβουνάκη.

Κοίταξε γύρω σου. Αμέτρητοι άνθρωποι πλάι σου. Φίλοι, συγγενείς κολλητοί, γνωστοί και άγνωστοι σε περιτριγυρίζουν καθημερινά. Έχεις αναρωτηθεί πραγματικά ποιοί νοιάζονται αληθινά για σένα; Ποιοι χαίρονται με τη δική σου προσωπική ευτυχία;

Σκέψου ότι υπάρχουν γύρω σου πλάσματα που διψούν να πάρουν χαρά από τη δυστυχία σου και  αντίθετα όμορφες ψυχές που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο. Αγάπα εκείνους τους ανθρώπους που χαίρονται πραγματικά με την ευτυχία σου.

Αγάπα ολόψυχα τους τελευταίους, εκείνους τους αυθεντικούς  που σήμερα σπανίζουν. Στη δυστυχία σου  εμφανίζονται αμέτρητοι άνθρωποι που δείχνουν ότι σε νοιάζονται και σου συμπαραστέκονται. Κάποιοι από αυτούς χαίρονται όμως με τη λύπη σου ,για να ποτίσουν τη δική τους δυστυχισμένη και ανιαρή ζωή. Στη χαρά σου , στο γέλιο και στις επιτυχίες θα κριθούν, θα πέσουν οι μάσκες της υποκρισίας τους.

Αγάπα εκείνους που θα τρέξουν στη χαρά σου, θα κόψουν δρόμους  για να σου ευχηθούν, θα σε αγκαλιάσουν και θα σου ξετυλίξουν τη ψυχή τους. Εκείνους που θα στρώσουν με ροδοπέταλα το δρόμο που εσύ θα διαβείς , θα ανυψώσουν με τα ίδια τους τα χέρια το βάθρο σου, για να υψωθείς. Τους λιγοστούς ανθρώπους που θα σε καμαρώνουν ενώ εσύ θα ανεμίζεις στο συννεφάκι  της ευτυχίας σου. Θα λάμπουν μαζί με σένα και θα δακρύζουν από συγκίνηση για τη χαρά σου .Σαν να τη βίωναν οι ίδιοι.

Αγάπα τους, γιατί σε αυτούς θα διακρίνεις μια ζεστή φλόγα στα μάτια τους. Μια σπίθα χαράς που θα καίει ολοκληρωτικά για σένα, ένα πλατύ χαμόγελο που θα φωτίζει το πρόσωπό τους.  Η ζεστή τους αγκαλιά , τα  όμορφά τους λόγια και το  γλυκό τους προσωπείο  είναι μοναδικά. Πετούν μαζί σου και ακούν τους χτύπους τις καρδιά σου. Γελούν μαζί με σένα και ανυπομονούν να ανταμώσουν τη ευτυχία σου. Αγάπα τους λοιπόν ,χωρίς μέτρο γιατί το αξίζουν ολοκληρωτικά.

0 SHARES Μοιραστείτε το!


90
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
40 άνθρωποι και οι τελευταίες τους επιθυμίες λίγο πριν φύγουν από τη ζωή
Όγκος στο κεφάλι: Προσοχή σε συμπτώματα, αίτια και παράγοντες κινδύνου
Σοκαρισμένοι κάτοχοι BMW σε όλο τον Κόσμο. Παίρνουν Φωτιά χωρίς λόγο, ακόμη και παρκαρισμένες με ΚΛΕΙΣΤΗ τη Μηχανή!
Eκτός YFSF η Έλλη Κοκκίνου - Ποια παρουσιάστρια θα την αντικαταστήσει;
Φανταστικο κουρκούτι για μπακαλιαρο και μυστικα για το ξαλμυρισμα
Η Μαγεία του Μακιγιάζ: 17 Συνηθισμένες Γυναίκες που έμαθαν να Βάφονται και Μεταμορφώθηκαν.
«Μου ζήτησε να τη δέσω και να κάνω ό,τι θέλω» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση του 52χρονου στο facebook
Εβαζε το ψωμί στο ψυγείο για να το κρατά… φρέσκο! Δεν θα το ξανακάνετε μετά απ’ αυτό το βίντεο…
Από πίσω μοιάζει με ένα συνηθισμένο άλογο. Μόλις όμως γυρίσει θα εντυπωσιαστείτε από την σπάνια ομορφιά του.
Φωτογραφίζει Ανθρώπους με Σημάδια εκ Γενετής. Δείτε ΓΙΑΤΙ το κάνει και θα του Βγάλετε το Καπέλο!