Όσο περισσότερη ώρα περνάτε με τους γονείς σας τόσο περισσότερο χρόνο θα ζήσουν.
Οι επιστήμονες μας ξαφνιάζουν συχνά με τις καταπληκτικές ανακαλύψεις τους. Για παράδειγμα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια ανακάλυψαν πως μπορούμε να παρατείνουμε τις ζωές των γονιών μας και να τις κάνουμε καλύτερες. Η συνταγή για αυτό φαίνεται να είναι εξαιρετικά απλή.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα της έρευνας και θα καταλάβετε, γιατί οι αγαπημένοι μας χρειάζονται την αγάπη και την φροντίδα μας.

© Happy Madison Productions

Αποδεικνύεται ότι η μοναξιά παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτάχυνση της διαδικασίας γήρανσης και της θνησιμότητας. Οι επιστήμονες παρατήρησαν την κατάσταση 1.600 ηλικιωμένων ατόμων με μέσο όρο ηλικίας τα 71. Παράγοντες όπως η υγεία και η κοινωνικοοικονομική κατάσταση δεν λήφθηκαν υπόψιν. Μόνο η μοναξιά.

Μετά από 6 χρόνια έρευνας, μόνο το 14% των ηλικιωμένων ανθρώπων που δέχονταν τακτικές επισκέψεις από τους συγγενείς τους πέθαναν, σε σύγκριση με το 23% των συμμετεχόντων, που δεν δέχονταν επισκέψεις από τους συγγενείς τους.

© Universal Pictures

Όσο περισσότερο μεγαλώνει ένας άνθρωπος, τόσο μεγαλύτερη αξία δίνει στις σχέσεις του με την οικογένειά του. Την ίδια στιγμή, τα παιδιά και τα εγγόνια θέλουν λιγότερη επικοινωνία με τις μεγαλύτερες γενιές.

Σε γενικές γραμμές, οι ηλικιωμένοι είναι πιο ανεκτικοί στα μειονεκτήματα των φίλων και των συγγενών τους. Είναι πάντα έτοιμοι να μοιραστούν την εμπειρία και τη σοφία τους με τους νέους.

Τρέχουμε για συμβουλές στους γονείς και τους παππούδες μας, ζητάμε συνταγές ή απλά χρειαζόμαστε την αγκαλιά τους. Κατά συνέπεια, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πόσο χρόνο μας έχουν αφιερώσει και μας αφιερώνουν και πόσο πολύ χρειάζονται την φροντίδα και την προσοχή μας. Μόλις μερικές ώρες την εβδομάδα και ένα τηλεφώνημα την μέρα μπορούν να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής των αγαπημένων μας και να κάνουμε την ζωή τους καλύτερη.

10 SHARES Μοιραστείτε το!


238
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Άνοιξε πάλι το Taxis για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 και την εκτύπωσή τους
13 αστείες εικόνες που αποδεικνύουν ότι οι σκύλοι και οι γάτες είναι ζώα από διαφορετικούς κόσμους.
Χριστίνα Σούζη: Χιόνια σε όλη την Αθήνα σε λίγες ώρες – Θα χιονίσει και στην…
25 Τρομακτικά Μέρη στον Πλανήτη Γη που θα σας Κόψουν την Ανάσα! Εσύ θα Τολμούσες να τα Επισκεφτείς;
Τι ευχόμασταν όταν ήμασταν Παιδιά και ΤΙ ευχόμαστε ως Ενήλικες μέσα από 6 Ξεκαρδιστικά Σκίτσα. Το 4ο είναι Μεγάλη Αλήθεια!
Δείτε ΠΩΣ ήταν 19+1 Δωμάτια απλών Ανθρώπων ΠΡΙΝ προσλάβουν Διακοσμητή. Το 11ο θα σας Σοκάρει!
Μεγάλη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από Γνωστή Ηθοποιό για Βουγιουκλάκη – Καρέζη: «Μου είπε ο Αλέκος Σακελλάριος Ότι η μία Ήταν χαζή και Έκανε…»
Δέκα Διάσημοι Ηθοποιοί που Πέθαναν Κατά τη Διάρκεια των Γυρισμάτων Ταινιών [Βίντεο]
Όταν αυτή Γυναίκα είδε ένα ΤΟΣΟ Ταλαιπωρημένο Προσωπάκι ήξερε ακριβώς ΤΙ έπρεπε να Κάνει. Δείτε ΠΩΣ αντέδρασε!
Μεγάλη προσοχή: Γιατί δεν πρέπει να προθερμαίνετε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας τον χειμώνα