Δείτε ΠΩΣ θα Γίνουν στα 70 τους Χρόνια 19 Έλληνες και Ξένοι Διάσημοι. Με την Κατερίνα Καινούριου θα Κολλήσετε!
Πώς θα ήσουν στα 70 σου; Πού θες να ξέρουμε; Εμείς σου δείχνουμε μόνο πώς θα ήταν 19 επώνυμοι στην τρίτη ηλικία. Η τρίτη ηλικία δεν είναι ντροπή ούτε πρέπει να την κρύβουμε από τις φωτογραφίες στο ίντερνετ και ιδιαίτερα τα κοινωνικά δίκτυα. Ας πάψει πια η χούντα και η τρομοκρατίων των νιάτων. Όλες οι ιλικίες έχουν την ομορφιά τους. Μερικοί μάλιστα νέοι βιαζόμαστε να γεράσουμε. Μακάρι να είχαμε έναν τρόπο να μάθουμε πώς θα είμαστε 20, 30, 40 χρόνια μετά για να δούμε αν αξίζει τον κόπο. Πιο πολύ όμ ...Διαβάστε περισσότερα »
39
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Στάθη Ψάλτη αγαπήσαμε, Στάθη Ψάλτη λατρέψαμε!
Χρησιμοποίησε 100.000 απαγορευμένα βιβλία για να χτίσει ένα πιστό αντίγραφο του Παρθενώνα. Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
Δικαστής άφησε σκύλο ελεύθερο μέσα στο δικαστήριο για να διαλέξει τον αληθινό του ιδιοκτήτη
Μόνο Έλληνας θα το έκανε αυτό! – Του χάλασε η όπισθεν και βρήκε απίθανη πατέντα [Βίντεο]
Πότε βάζουμε «ν» και άλλα σημαντικά λάθη στην ελληνική γλώσσα
Βίντεο: Θεαματικές ληστείες που κατέγραψαν κάμερες
Το Πανίσχυρο Ένζυμο που Θεραπεύει Λοιμώξεις, Οιδήματα και Φλεγμονές. Εγγυημένα Αποτελέσματα!
11 Περίεργες Παραδόσεις ενός Γάμου και οι Ανατριχιαστικές Προελεύσεις τους. Μόλις δείτε ΤΙ συμβολίζουν οι Βέρες θα Μείνετε!
Φοβερός μπαμπάς μεταμορφώνεται σε όποια διάσημη γυναίκα θέλει μόνο με μακιγιάζ. Με την Τζούλια Ρόμπερτς θα σοκαριστείτε!
9 Σοκαριστικοί κίνδυνοι που κρύβει το εμφιαλωμένο νερό. Ο 5ος & ο 6ος θα σας πείσουν να μην ξαναπιείτε από πλαστικό μπουκάλι!