Θα εκπλαγείτε… Η καλύτερη Μαρινάδα για όλα τα Κρέατα!




Καλό και κακό κρέας δεν υπάρχει. Ανάλογα με το είδος του μαγειρέματος υπάρχει το κατάλληλο και το ακατάλληλο κομμάτι. Η τρυφερότητα του κρέατος σε συνδυασμό με την γευστικότητα είναι το πρώτο ζητούμενο. Η γευστικότητα είναι κάτι που εξαρτάται από την φυσική και ποιοτική εκτροφή του ζώου ενώ η τρυφερότητα ποικίλει. Όσο πιο λιπαρό είναι το κρέας τόσο πιο τρυφερό είναι. Επίσης η τρυφερότητα του κρέατος είναι σχετική με την ηλικία του ζώου και με τη διαβίωση του, αν δηλαδή κινείται περισσότερο ή λιγό ...Διαβάστε περισσότερα »
1807
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Ένας άγνωστος έβαλε τον Γιο του μέσα σε μια Βαλίτσα με σκοπό να το Απαγάγει. Δείτε ΠΩΣ αντέδρασε ο Πατέρας!
Αδυνατίστε περπατώντας! Δείτε ΠΟΣΑ βήματα πρέπει να κάνετε τη μέρα για να χάσετε τα κιλά που επιθυμείτε.
Μαθητής απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις αλλά πήρε μηδέν
Ηρωικός πατέρας υιοθέτησε 22 οροθετικά παιδάκια που είχαν εγκαταλειφθεί από τους βιολογικούς τους γονείς
Η ωραιότερη «άγνωστη» παραλία της Ελλάδας που.. κοντράρει τον Παράδεισο!
12 Σημαντικά Πράγματα για τον Γυναικείο Οργασμό που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες Πρέπει να Γνωρίζουν. Το 3ο θα σας Κάνει να Θέλετε να…
Βάζει τι κινητό σε ενα σακουλάκι με ρύζι. Ο λόγος ; Θα σας σώσει!
Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Ο Γιώργος εμφανίστηκε στο πλατό της Σκορδά
11 απλά μαθηματικά κόλπα που δε μας έμαθε κανείς στο σχολείο
7 Ελληνίδες Επώνυμες που Αγάπησαν Εφοπλιστές! Για την Αθηνά Οικονομάκου δεν Είχαμε Ιδέα…